Bekendmaking Congrescommissie

Op 5 april 2019 gaan wij van start met hét Spoedeisende Hulp congres voor artsen, verpleegkundigen, medische hulpverleners en toekomstige medische professionals. In Congrescentrum Brabanthallen 1931 te ‘s-Hertogenbosch presteren wij het eerste congres van Emergency Medical School. Website is gereed (https://www.acutezorgcongres.nl/). Tickets zijn beschikbaar…., en sprekers, presentatoren en programma beginnen vorm te krijgen.

Een goed congres begint met de juiste congrescommissie en wij zijn dan ook trots om onze commissie te mogen presenteren. Een juiste mix van ervaring met de Spoedeisende Hulp. En dit alles onder leiding van congres coördinator Claudia Augusteijn van Emergency Medical School.
Op de hoofdpagina van onze congreswebsite presenteren wij alle commissieleden (https://www.acutezorgcongres.nl/#1#congrescommissie).
Wij danken Ties Eikendal, Iscander Maissan, Michael Edwards, René Verbeek, Ramón Soer, Remco Franssen, Reinier Waalewijn voor hun inbreng en inzet om van dit congres hét Spoedeisende Hulp congres van 2019 te maken.

Directie Emergency Medical School B.V.
Klaas van Gelder & Ronald van Litsenburg

Leave a reply

0
%d bloggers liken dit: